Ενημέρωση : Γραφείο Τύπου

Γραφείο Τύπου

Αθήνα, 5 Νοεμβρίου 2018

Εκπροσώπηση της Βουλής των Ελλήνων σε διεθνείς διακοινοβουλευτικές εργασίες

Κατά την τρέχουσα εβδομάδα, η Βουλή των Ελλήνων θα εκπροσωπηθεί στις εργασίες διεθνών διακοινοβουλευτικών οργανισμών με τις ακόλουθες αντιπροσωπείες βουλευτών:

Ο κ. Ανδρέας Μιχαηλίδης, Γενικός Γραμματέας της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας, θα συμμετάσχει ως παρατηρητής στην 35η συνεδρίαση του προεδρείου της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης για τη Μεσόγειο, που θα πραγματοποιηθεί στη Λισαβόνα.

Η κ. Ειρήνη (Νίνα) Κασιμάτη θα λάβει μέρος στην κοινοβουλευτική διάσκεψη με θέμα «Οικοδομώντας τη δημοκρατική ασφάλεια στη Μεσόγειο: κοινές προκλήσεις και ευθύνες» που θα διεξαχθεί στο Ντουμπρόβνικ στο πλαίσιο της ad hoc υποεπιτροπής της Επιτροπής Πολιτικών Υποθέσεων της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Η κ. Παρασκευή (Εύη) Χριστοφιλοπούλου θα συμμετάσχει στη διεθνή διάσκεψη "Women MP's of the World" που θα πραγματοποιηθεί στο Βρετανικό Κοινοβούλιο (House of Commons) στο Λονδίνο.

Επίσης, ο κ. Παναγιώτης (Πάνος) Σκουρλέτης θα λάβει μέρος στη Σύνοδο των επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Ενωτικής Αριστεράς, στις Βρυξέλλες, και στο Ευρωπαϊκό Φόρουμ, στο Μπιλμπάο, ανταποκρινόμενος, εκ μέρους της Βουλής των Ελλήνων, στις αντίστοιχες προσκλήσεις.

Επιστροφή