Ενημέρωση : Γραφείο Τύπου

Γραφείο Τύπου

Αθήνα, 13 Οκτωβρίου 2017

Εκπροσώπηση της Βουλής των Ελλήνων σε διεθνείς δραστηριότητες

Κατά το τρέχον χρονικό διάστημα η Βουλή εκπροσωπείται σε διεθνείς διακοινοβουλευτικές δραστηριότητες καθώς και σε εκδηλώσεις της Ομογένειας με τις ακόλουθες αποστολές βουλευτών:

Σε αποστολή παρατηρητών από την Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ) στις προεδρικές εκλογές της Κιργιζίας, που θα διεξαχθούν στις 15 Οκτωβρίου, συμμετέχει ο Β΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής και επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του ΟΑΣΕ, κ. Γεώργιος Βαρεμένος.

Στην 137η Συνέλευση της Διακοινοβουλευτικής Ένωσης, που θα λάβει χώρα στην Αγία Πετρούπολη, θα συμμετάσχουν οι βουλευτές κ.κ. Μαρία Τριανταφύλλου, Γεώργιος Πάντζας, Θεόδωρος Καράογλου, Δημήτριος Καμμένος και Όλγα Κεφαλογιάννη.

Στην Επιτροπή Οικονομικών, Εμπορικών, Τεχνολογικών και Περιβαλλοντικών Υποθέσεων της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας Ευξείνου Πόντου, οι εργασίες της οποίας θα διεξαχθούν στα Τίρανα, θα μετέχουν οι βουλευτές κ.κ. Κωνσταντίνος Σέλτσας και Σοφία Βούλτεψη.

Επίσης, η Γ΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Αναστασία Χριστοδουλοπούλου θα εκπροσωπήσει τον Πρόεδρο της Βουλής στις εκδηλώσεις των Καβαφείων 2017, οι οποίες τελούν υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Ελλάδας στο Κάιρο και της Βιβλιοθήκης της Αλεξανδρείας και πραγματοποιούνται στις δύο αυτές πόλεις της Αιγύπτου όπου άκμασε το ελληνικό στοιχείο.

 

Επιστροφή