Ενημέρωση : Γραφείο Τύπου

Γραφείο Τύπου

Αθήνα, 20 Σεπτεμβρίου 2018

Συνάντηση του Προέδρου της Βουλής με αντιπροσωπεία του Παρατηρητηρίου Διεθνών Οργανισμών και Παγκοσμιοποίησης

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, κ. Νικόλαος Βούτσης, δέχθηκε σήμερα αντιπροσωπεία του Παρατηρητηρίου Διεθνών Οργανισμών και Παγκοσμιοποίησης (ΠΑΔΟΠ), με τα μέλη της οποίας είχε μια ευρεία συζήτηση σχετικά με τα θέματα της διεθνούς ειρήνης και του πυρηνικού αφοπλισμού, καθώς και με τους τρόπους που μπορεί να συμβάλει το Ελληνικό Κοινοβούλιο προς αυτή την κατεύθυνση.

 

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε με αφορμή την καθιερωμένη από τον ΟΗΕ Παγκόσμια Ημέρα Ειρήνης (21 Σεπτεμβρίου), παρέστησαν επίσης ο Α΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Αναστάσιος Κουράκης και ο Γενικός Γραμματέας της Βουλής κ. Κώστας Αθανασίου.

Την αντιπροσωπεία του Παρατηρητηρίου συγκροτούσαν οι κ.κ. Πάνος Τριγάζης, πρόεδρος του ΠΑΔΟΠ και μέλος του Συμβουλίου του Διεθνούς Γραφείου Ειρήνης, Πανάγος Παντελάκος, αντιδήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας, Θεόδωρος Παπαηλιού, δημοτικός σύμβουλος Αρχαίας Ολυμπίας, Μαρία Αρβανίτη-Σωτηροπούλου, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ιατρικής Εταιρείας κατά της Πυρηνικής και Βιοχημικής Απειλής, Κώστας Παπαναγιώτου, πρώην υπουργός, πρόεδρος της ΚΕΑΔΕΑ, Παύλος Ναθαναήλ, πρόεδρος της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών, και Χρίστος Σαββάκης, πρώην πρόεδρος της ΟΣΠΑ.

 


 Φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης

Οι φωτογραφίες αναρτώνται για την πληρέστερη προβολή της κοινοβουλευτικής δραστηριότητας και η αναδημοσίευσή τους είναι ελεύθερη.

Επιστροφή