Ενημέρωση : Γραφείο Τύπου

Γραφείο Τύπου

Αθήνα, 10 Ιουλίου 2018

Κοινή Συνεδρίαση της Ειδικής Διαρκούς Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής για το Δημοσιονομικό Πλαίσιο 2021-2027

Συνεδρίασαν σήμερα η Ειδική Διαρκής Επιτροπή Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και η Διαρκής Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, με θέμα το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο 2021-2027 και το σύστημα ιδίων πόρων της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τα μέλη των Επιτροπών ενημέρωσε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για τις ευρωπαϊκές υποθέσεις κ. Γιώργος Κατρούγκαλος.

Κατά τη συνεδρίαση τοποθετήθηκαν οι εισηγητές των Κοινοβουλευτικών Ομάδων των κομμάτων. Από τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ο κ. Νικόλαος Ξυδάκης, από τη Ν.Δ. ο κ. Χρήστος Σταϊκούρας, από τη ΔΗΜ.ΑΡ. ο κ. Αθανάσιος Θεοχαρόπουλος, από τη Χ.Α. η κ. Ελένη Ζαρούλια, από το Κ.Κ.Ε. ο κ. Νικόλαος Καραθανασόπουλος, από τους ΑΝ.ΕΛ. ο κ. Κωνσταντίνος Κατσίκης, από το Ποτάμι ο κ. Γιώργος Αμυράς και από την Ένωση Κεντρώων ο κ. Ιωάννης Σαρίδης.


 Φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης

Οι φωτογραφίες αναρτώνται για την πληρέστερη προβολή της κοινοβουλευτικής δραστηριότητας και η αναδημοσίευσή τους είναι ελεύθερη.

Επιστροφή