Ενημέρωση : Γραφείο Τύπου

Γραφείο Τύπου

Αθήνα, 7 Φεβρουαρίου 2018

Επίσκεψη επιτετραμμένων των Πρεσβειών στην Ελλάδα και μελών του Athens Diplomatic Club στην Βουλή των Ελλήνων

Το Ελληνικό Κοινοβούλιο επισκέφτηκαν σήμερα το απόγευμα επιτετραμμένοι των Πρεσβειών στην Ελλάδα και μέλη του Athens Diplomatic Club.  

Τους διπλωμάτες, οι οποίο ξεναγήθηκαν στους χώρους του Κοινοβουλίου και ενημερώθηκαν για την ιστορία του κτηρίου  υποδέχτηκε, εκ μέρους του Προέδρου της Βουλής κ. Νικολάου Βούτση, η Βουλευτής κυρία Αναστασία Γκαρά.

Στον χαιρετισμό της η κυρία Αναστασία Γκαρά επεσήμανε: «Πρωτοβουλίες σαν τη σημερινή επίσκεψή σας συμβάλλουν εμπράκτως στην ενίσχυση των διπλωματικών,  αλλά και των διμερών σχέσεων της χώρας μας, ως συνέχεια της εξωτερικής πολιτικής μας και δημιουργείται πρόσφορο έδαφος για δημιουργική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων για το μέλλον της χώρας μας, της Ευρώπης και του κόσμου μας καθώς σε μια φάση όπως η παρούσα, της παγκοσμιοποίησης, εγκυμονεί πολλά αδιέξοδα και πολλούς κινδύνους.

Σήμερα οι αναβαθμισμένες και ισχυρές διπλωματικές σχέσεις κρίνονται απαραίτητες για τη σταθερότητα του παγκόσμιου πολιτικού γίγνεσθαι και οι προσπάθειες κατανόησης και αλληλοσεβασμού μεταξύ των χωρών μας, μπορούν να επιφέρουν πολλαπλά θετικά οφέλη για όλους μας.»

Τους διπλωμάτες καλωσόρισε επίσης και ο Διπλωματικός Σύμβουλος της Βουλής, Πρέσβης ε.τ., κ. Σπύρος Θεοχαρόπουλος.


 Φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης

Οι φωτογραφίες αναρτώνται για την πληρέστερη προβολή της κοινοβουλευτικής δραστηριότητας και η αναδημοσίευσή τους είναι ελεύθερη.

Επιστροφή