Ενημέρωση : Γραφείο Τύπου

Γραφείο Τύπου

Αθήνα, 14 Σεπτεμβρίου 2017

Συμμετοχή της Βουλής σε διεθνείς δραστηριότητες

Κατά την τρέχουσα εβδομάδα, πραγματοποιούνται οι ακόλουθες αποστολές αντιπροσωπειών της Βουλής των Ελλήνων στο εξωτερικό:

Οι βουλευτές κυρία Χαρά Καφαντάρη και κ. Δημήτρης Σεβαστάκης συμμετέχουν στην προπαρασκευαστική και συντονιστική συνάντηση των Ομάδων Εργασίας ενόψει της Τριμερούς Συνάντησης Προέδρων Κοινοβουλίων Ελλάδας- Κύπρου- Ισραήλ, που διεξάγεται στη Λευκωσία.

Ο βουλευτής κ. Κωνσταντίνος Μπάρκας έχει μεταβεί στη  Σεούλ προκειμένου να μετάσχει στις εργασίες της Υποεπιτροπής για τις για τη μελλοντική συνεργασία στην άμυνα και ασφάλεια, της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης ΝΑΤΟ.

Τέλος, οι βουλευτές κ.κ. Χρήστος Καραγιαννίδης και Γιώργος Κυρίτσης μετέβησαν στον Καναδά προκειμένου να λάβουν μέρος στις εργασίες της Υποεπιτροπής για τις διατλαντικές οικονομικές σχέσεις και της Επιτροπής Επιστήμης και Τεχνολογίας, Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΝΑΤΟ, που διεξάγονται στην Οττάβα.

Τέλος η βουλευτής κυρία Αφροδίτη Σταμπουλή θα μεταβεί στη Ρώμη, προκειμένου να συμμετάσχει σε ημερίδα για την καταπολέμηση της εμπορίας ανθρώπων και της σύγχρονης δουλείας από μέλη Ευρωπαϊκών Κοινοβουλίων.

 

Επιστροφή