Ενημέρωση : Γραφείο Τύπου

Γραφείο Τύπου

Αθήνα, 11 Οκτωβρίου 2017

Επιστολή πρόθεσης ψήφου του Α΄ Αντιπροέδρου της Βουλής κατά την ψήφιση του σχεδίου νόμου "Νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου - Εθνικός Μηχανισμός Εκπόνησης, Παρακολούθησης και Αξιολόγησης των Σχεδίων Δράσης για τα Δικαιώματα του Παιδιού"

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι η απουσία του Α΄ Αντιπροέδρου της Βουλής κ. Αναστασίου Κουράκη από τη χθεσινή συζήτηση και την ονομαστική ψηφοφορία επί του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων "Νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου - Εθνικός Μηχανισμός Εκπόνησης, Παρακολούθησης και Αξιολόγησης των Σχεδίων Δράσης για τα Δικαιώματα του Παιδιού" οφείλεται σε λόγους υγείας, καθότι ο Α΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής βρίσκεται σε κατάσταση μετεγχειρητικής ανάρρωσης. Ο κ. Κουράκης απέστειλε επιστολή με την οποία γνωστοποίησε στο Σώμα τη θετική ψήφο του για το νομοσχέδιο. Η επιστολή ανακοινώθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής κατά τη διάρκεια της ονομαστικής ψηφοφορίας.

Ακολουθεί η επιστολή πρόθεσης ψήφου του κ. Κουράκη:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης

Οι φωτογραφίες αναρτώνται για την πληρέστερη προβολή της κοινοβουλευτικής δραστηριότητας και η αναδημοσίευσή τους είναι ελεύθερη.

Επιστροφή