Ενημέρωση : Γραφείο Τύπου

Γραφείο Τύπου

Αθήνα, 11 Ιουλίου 2018

Επίσκεψη αντιπροσωπείας ΚΟΦ Κουβέιτ-Ελλάδας στην Αθήνα

Ολοκληρώθηκε η διήμερη επίσκεψη της αντιπροσωπείας της Κοινοβουλευτικής  Ομάδας Φιλίας Κουβέιτ-Ελλάδας, στην Αθήνα, αποτελούμενη από τους βουλευτές Omar Abdulmohsen Al-Tabatabae και Mubarak Salem Al-Haris.

Κατά τη διάρκεια της ανεπίσημη επίσκεψης τους οι δύο βουλευτές είχαν σειρά συναντήσεων με τον Θ’ Αντιπρόεδρο της Βουλής κ. Μάριο Γεωργιάδη, τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο της ΚΟΦ Ελλάδας-Κουβέιτ κ. Σπυρίδωνα Λάππα και κ. Βασίλειο Γιόγιακα, αντίστοιχα, καθώς και με τον Αντιπρόεδρο και το μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων κ. Δημήτριο Εμμανουηλίδη και κ. Aθανάσιο Καββαδά.

Σε όλες τις συναντήσεις εκφράστηκε και από τις δύο πλευρές η ανάγκη για στενότερη συνεργασία των δύο χωρών -που αποτελούν πόλους ειρήνης και σταθερότητας σε ταραγμένες περιοχές- ιδιαίτερα στους τομείς Τουρισμού, Πολιτισμού και Ενέργειας.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο έντονο ενδιαφέρον του Κουβέιτ για την πραγματοποίηση επενδύσεων στην Ελλάδα, αλλά και στον τρόπο με τον οποίο τα δύο Κοινοβούλια μπορούν να μετουσιώσουν αυτό το ενδιαφέρον σε πράξεις, προς όφελος και των δύο πλευρών.


 Φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης

Οι φωτογραφίες αναρτώνται για την πληρέστερη προβολή της κοινοβουλευτικής δραστηριότητας και η αναδημοσίευσή τους είναι ελεύθερη.

Επιστροφή